Залужний розповів, що може зробити росія до кінця 2023 року

1
Залужний розповів, що може зробити росія до кінця 2023 року
За різними оцінками, на кінець 2023 року Росія може збільшити чисельність авіації, створивши нові штурмові ескадрилії.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний написав про це у колонці The Economist, повідомляє ТСН.

"Але, незважаючи на значну кількісну та якісну перевагу противника в авіації та протиповітряній обороні, він не може перетворити її на повне панування в повітрі завдяки успішній роботі наших елементів безпосереднього прикриття протиповітряної оборони військ, які невпинно збільшують чисельність озброєння повітряного нападу противника", - наголосив головнокомандувач.

Це, своєю чергою, призводить до того, що російські пілоти не відчуває себе спокійно в небі України.

"Їхня авіація намагається не заходити в зону ураження нашої протиповітряної оборони і використовує авіаційні засоби переважно з великих дистанцій, що значно знижує їх ефективність. Натомість на передову виходять безпілотні авіаційні комплекси противника, які взяли на себе значну кількість завдань в частині повітряної розвідки та нанесення ударів з повітря", - зазначив Залужний.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Трикратний Крадій Мізерних Пенсій клоун зеленський ХYЙЛО ЛАЛАЛА!!! зе-ХРЯК трикратний КРАДІЙ ПЕНСІЙ порошенко-вальцман з сYчкою гонтаревою і кулявлобом-яценюком ТРАХАНІ трикратним ЖИДІВСЬКИМ крадієм пенсій СМЕРДЯЧИМ клоуном зеленським Є жидо-ПІДОРАМИ СМЕРДЯЧИМИ ГІВНОМ ЯКІ СКОРО ПОДОХНУТЬ В СТРАШНИХ МУКАХ!!! НАМ ЦЮ зе-СВОЛОТУ НЕ ЖАЛЬ!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні