Під час комендантської години водій авто на смерть збив пішохода

0
Під час комендантської години водій авто на смерть збив пішохода
Неподалік Чорткова на Тернопільщині водій легкового автомобіля під час комендантської години на смерть збив пішохода. Про аварію в поліцію повідомив сам кермувальник. Медики ще намагалися врятувати потерпілого, але він загинув.

Про це повідомили в поліції Тернопільщини.

Смертельна ДТП сталася близько 2:16 31 жовтня на дорозі між селищем Заводське та селом Шманьківчики. На лінію «102» зателефонував сам водій і повідомив, що збив людину. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили, що кермувальник автомобіля Opel Vectra на неосвітленій ділянці дороги між двома населеними пунктами наїхав на чоловіка.

«За попередньою інформацією, потерпілий – 38-річний житель Чортківського району. Чоловіка медики швидкої допомоги госпіталізували до реанімаційного відділення, але врятувати життя йому не вдалося. Водій попередньо тверезий. У нього взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю», – повідомили в поліції Тернопільщини в середу, 1 листопада.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні