Росія готується до нових масованих атак: українців насторожили прогнозом

0
Росія готується до нових масованих атак: українців насторожили прогнозом
Очевидно, що Росія готується до ударів по Україні ракетами і дронами у зимовий період або після зниження температури нижче 0 °С.

Про це розповів військово-політичний оглядач Олександр Коваленко, передає Oboz.ua.

"Країна-агресор не може собі дозволити регулярні удари крилатими ракетами у кількості, що забезпечує високий відсоток прориву ППО, а тому накопичує їх для планування системності ударів: або по кілька десятків (від 40 до 60), але з тривалими паузами, або обмеженим боєкомплектом (в середньому 10-15), але з більшою частотою", - зазначив він.

Що стосується дронів, то, на думку експерта, "накопичення БПЛА може становити 50 +/- 10-20% з урахуванням виробничого приросту".

Згідно з аналізом оглядача, російські окупанти скрупульозно накопичують крилаті ракети Х-101/55/555 і КРМБ "Калібр": "Для нанесення ударів по енергетичній інфраструктурі - з урахуванням їхньої дальності ураження, що охоплює всю територію України, але низькою ефективністю прориву ППО і високим відсотком їхньої втрати за рахунок перехоплення під час ударів".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні