Військовий, якого звинувачують в домашньому насильстві попався на схемі з торгівлі БПЛА

1
Військовий, якого звинувачують в домашньому насильстві попався на схемі з торгівлі БПЛА
Військовий ЗСУ Євген Стипанюк, якого звинувачують в домашньому насильстві, зґвалтуванні та підозрюють у замаху на вбивство, попався на схемі з торгівлі безпілотниками.

Подробиці опублікував у себе в Instagram волонтер і журналіст Денис Кошельник, пише Главком.

Журналіст в сторіс розмістив запис голосового повідомлення Стипанюка, у яких він пропонує співрозмовнику на ім’я Вадим заробляти на торгівлі дронами.

«Якщо ти будеш брати дрони за найнижчою ціною, ти будеш ще більше заробляти. Буде три людини, які будуть фігурувати. Є людина, яка буде продавати, я всю цю тему контролюю, теж буду продавати, всі теж будуть у плюсі. Виходить, ти просто береш за найнижчою ціною і ми просто їх у Києві збуваємо, є куди збувати», — каже Стипанюк.

На наступному повідомленні Стипанюк спілкується вже з якимось Андрієм, якому розповідає, що «набрав свого кента», який повинен з’ясувати, по якій ціні зможе купляти дрони. Ексчоловік снайперки Емеральд запевняє свого співрозмовника, що можна «нормальними партіями продавати, і будемо всі нормально заробляти».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Производитель спецодежды в Москве
магазин спецодежды (specodegdaoptom.ru) - купить оптом спецодежду.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні