Орбан і путін могли про дещо домовитися: чого чекати від Угорщини

0
Орбан і путін могли про дещо домовитися: чого чекати від Угорщини
Угорський прем'єр Віктор Орбан міг про дещо домовитися з російським диктатором Володимиром Путіним у Пекіні. Ймовірно, Угорщина в обмін на російський газ всіляко гальмує розгляд заявки Швеції на вступ НАТО.

Про це висловився в інтерв'ю Главреду президент Центру європейських і трансатлантичних студій Олексій Коломієць.

І ніяких дій з боку ЄС у відповідь на це немає, додав експерт. Він вважає, що всі поступки і умиротворення не варті 500 мільйонів эвро, які заблокував для України Будапешт, - тому що далі може бути гірше.

"Ми поки точно не знаємо, до чого Орбан і Путін домовилися в Пекіні, і до чого домовився Сіярто в Кремлі. Але рівень енергоресурсів, що поставляються з РФ в Угорщину досяг максимуму, відповідно, Угорщина підтримує своїми грошима російський режим. Зараз нарешті "прокинулися" і вже прямо говорять про вісь Пекін-Тегеран-Москва, про що я говорив ще років вісім тому. І Угорщина зараз буквально там", - пояснив Коломієць.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні