Скільки росіян виступають проти війни в Україні

0
Скільки росіян виступають проти війни в Україні
Наразі 55% російських громадян виступають за початок перемовин, а 38% – наполягають на продовженні бойових дій. Втім, якби Володимир Путін вирішив припинити збройну агресію в Україні, 70% росіян підтримали б свого лідера.

Про це свідчать результати опитування російська аналітична організація Левада-Центр, пише ТСН.

Росіяни впевнені, що воєнні дії триватимуть:

понад рік – 46%;
від пів року до року – 23%;
важко з відповіддю – 22%.
Якби була опція повернутися у минуле, йдеться у повідомленні, то так звану "СВО" підтримало б 43% росіян, а 41% – виступили б проти неї.

Цікавий експеримент
Аналітики вирішили провести експеримент у межах опитування. Так, за допомогою генератора випадкових чисел респонденти були поділені на дві рівні групи. Учасникам ставилося запитання в одному з двох формулювань.

Експеримент показав, що більшість опитаних – 70% – підтримали б рішення президента-диктатора щодо виведення військ з України.

Однак є цікавий нюанс, що стосується загарбаних земель. Якби Путін вирішив припинити конфлікт за умови повернення "приєднаних" територій, то підтримали б його дії лише 34% росіян.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні