На сході загинули п'ятеро військових з Волинської області

0
На сході загинули п'ятеро військових з Волинської області
На війні загинули двоє Героїв з Луцької громади 46-річний Валерій Семенюк та 52-річний Анатолій Мерчук.

Про це повідомив міський голова Луцька Ігор Поліщук.

Лучанин Семенюк Валерій Михайлович, 21.02.1977 року народження був призваний на військову службу по мобілізації до складу військової частини на посаду командира бойової машини - командира механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону.

Старший сержант Семенюк Валерій Михайлович загинув 26.07.2023 під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Роботине Запорізької області.

Мешканець смт.Рокині Луцької міської територіальної громади Мерчук Анатолій Феодосійович, 25.02.1971 року народження був призваний на військову службу по мобілізації до складу військової частини на посаду номер обслуги протитанкового взводу механізованої роти 1 механізованого батальйону.

Солдат Мерчук Анатолій Феодосійович загинув 30.10.2023 під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Куп’янськ Харківської області.

На Донеччині загинув 31-річний Герой з Волині Андрій Любчук.

Про це повідомляє Сошичненська громада.

30 жовтня загинув на фронті поблизу селища Нью-Йорк Донецької області, житель села Качин – Любчук Андрій Володимирович, 26.08.1992 року народження.

Андрій проходив службу в 24 окремій механізованій бригаді імені короля Данила.

«Мужній воїн, патріот, борець за справедливість та надійний побратим, таким запам’ятається наш Захисник для кожного. Висловлюємо щирі співчуття родині, близьким, друзям та розділяємо горе разом з вами. Усі низько схиляємо голови у скорботі, нехай душа загиблого знайде вічний спокій. Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях!» - кажуть у громаді.

Зустрінуть захисника у середу, 1 листопада. Час прибуття кортежу повідомлять додатково.



Трагічна звістка прилетіла у дім родини з села Здомишель Ратнівської громади – загинув сержант Косік Анатолій Віталійович, 05.04.1974 року народження.

Про це у фейсбуці повідомив голова Ратнівської громади Віталій Бірук.

49-річний Анатолій Косік мобілізований на військову службу 26 лютого 2022 року, загинув виконуючи найскладніші завдання зі звільнення та утримання української землі.

«Непоправна втрата для громади, тяжке і неохоплене горе для родини, важка втрата для країни. Щирі співчуття рідним і близьким, світла пам'ять полеглому Герою», – йдеться у дописі.



У жорстокій війні з російським агресором, захищаючи наш спокій, загинув солдат Богдан Свиридюк, 1997 року народження, житель с. Куликовичі.

Про це інформують у фейсбуці Колківської територіальної громади.

28 жовтня, мужньо виконуючи військовий обовʼязок, в бою за Україну, її свободу і незалежність, загинув Богдан Свиридюк поблизу Луганської області.

«Уся Колківська громада схиляє голови в глибокій скорботі, щиро співчуваємо сім'ї, рідним і близьким Героя. Низький уклін нашому Воїну-Захиснику! Світла та Вічна памʼять!» – йдеться у дописі.

У громаді оголошено триденну жалобу.

Деталі про зустріч траурного кортежу та дату поховання буде повідомлено додатково.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні