В росії заговорили про «провокації» у області на заході України

0
В росії заговорили про «провокації» у області на заході України
Російські пропагандисти вигадали чергову легенду про "українські біолабораторії". Цього разу окупанти заговорили про "провокації" у Львівській та Миколаївській областях. У хворій уяві росіян українські силовики нібито поширюватимуть вірус пташиного грипу.

Про це пишуть російські пропагандистські Telegram-канали, передає Обозреватель.

Начальник військ радіаційного, хімічного та біологічного захисту ЗС РФ Ігор Кирилов видав, що Служба безпеки та Національна поліція України "можуть націлюватися на проведення провокацій із біологічною зброєю".

При цьому окупант заявив, що українські правоохоронці "відпрацювали сценарій провокацій проти Росії" на тренінгу у Львові, який нібито проходив у серпні та вересні.

Також російські окупанти придумали, що на Миколаївщині нібито мають "зафіксувати появу випадків інфекційного захворювання на вірус грипу птахів". До того ж, країна-агресор поскаржилася, що у "провокації" звинувачуватимуть РФ.

Крім того, у міноборони РФ заявили, що у підготовці провокацій із "біозброєю" нібито брали участь представники Великобританії. Зокрема, Кирилов видав, що на "тренінгу" у Львові були присутніми член Керівної ради з біобезпеки Великобританії Філіпа Ленцос та співробітник факультету військових досліджень Королівського коледжу Лондона Джемма Боушер.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні