Україну накриють потужні магнітні бурі

0
Україну накриють потужні магнітні бурі
Українців у листопаді чекає декілька потужних магнітних бур. Пік сонячної активності припаде на початок та кінець місяця.

Про це повідомили в Центрі передбачення космічної погоди Національного агенства океанографічних та атмосферних досліджень США, пише ТСН.

Як зазначається, потужні магнітні бурі очікуються 1,14, 14, 18, 19 та 22 листопада. Водночас бурі середньої інтенсивності будуть панувати з 8 по 12 та 23, 29 та 30 листопада.

Експерти ж кажуть, що полегшити стан самопочуття, якщо ви метеозалежні, можна, якщо достатньо відпочивати та висипатися - нічний сон повинен бути не менше 7-9 годин. Також треба зменшити фізичні навантаження, більше дихати свіжим повітрям та пити достатньо води, зменшити стреси.

Полегшити стан допоможе і повноцінне харчування, відсутність алкоголю, солоної та шкідливої їжі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні