У Волинській області попрощаються з двома загиблими військовими

0
У Волинській області попрощаються з двома загиблими військовими
У Володимирі проведуть в останню дорогу загиблого майора Володимира Ващенка.

Про це повідомив мер Володимира Ігор Пальонка.

У вівторок, 31 жовтня о 10:45 траурний кортеж вирушить від моргу на вулицю Старицького, 3/1, де об 11.00 відбудеться прощання із полеглим Героєм.

54-річний військовослужбовець до останнього подиху був вірний присязі та виконанню свого обов'язку. Не стало бійця 25 жовтня. І хоч він був немісцевий, поховають Володимира Ващенка на Алеї Слави нашого міського кладовища, оскільки його дружина - володимирчанка.

Об 11:35 просять мешканців долучитись до коридору шани, який пролягатиме вулицями Старицького та Ковельською до церкви Віри, Надії, Любові, де о 12.00 розпочнеться чин похорону.

Волинян просять гідно вшанувати Героя, який віддав своє життя за наше мирне та вільне майбутнє.



На рідну Маневиччину востаннє повертається загиблий 30-річний Герой Віталій Козей. У понеділок, 30 жовтня автомобіль з загиблим бійцем прибуде до села Граддя.

Про це повідомили у Маневицькій громаді.

Нагадаємо, відважний солдат, навідник єгерського відділення загинув 14 жовтня 2023 року в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання на Харківщині.

Жителі сіл Граддя, Довжиця, Велика Яблунька, Оконськ, маневичани зустрічаємо у пошані з молитвою нашого мужнього захисника.

У Маневичах маршрут буде такий: проспект Волі, вул. Незалежності (КП «Маневицька багатопрофільна лікарня»).Про час виїзду автомобіля з тілом захисника від лікарні до рідного дому про час прощання та поховання повідомлять згодом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні