Чому росіяни перестали масовано атакувати Україну ракетами

0
Чому росіяни перестали масовано атакувати Україну ракетами
Понад місяць Росія масовано не обстрілює територію України, адже остання ворожа атака з залученням 43 ракет класу Х-101 та Х-555 відбулась 21 вересня. Проте це лише паузу, яку тримають росіяни.

Про це розповів військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко, пише 24 канал.

Росіяни зробили висновки з енергетичного терору минулого року, і зараз вони чекають на морози, коли загальна температура по Україні буде знижуватись нижче нуля. Тоді й мають відбутися масовані обстріли нашої території.

"Зараз в Одесі температура повітря 20 градусів тепла. І який сенс окупантам завдавати ударів по енергетичній інфраструктурі Одеси та області", – наголосив Олександр Коваленко.

Минулого року саме по Одесу та Одещині були "найефективніші" удари ворога, і блекаут на Півдні затягнувся набагато довше, ніж на Півночі або в центральній Україні.

"Росіяни будуть використовувати чинник низьких температур, а не початок опалювального сезону або якийсь інший", – впевнений військово-політичний оглядач.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні