У Британії під час матчу хокеїсту перерізали горло

0
У Британії під час матчу хокеїсту перерізали горло
Трагічний випадок стався під час поєдинку Кубка Великої Британії з хокею. Колишній гравець клубу НХЛ "Пітсбург Пінгвінз" Адам Джонсон зазнав смертельної травми.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на New York Post.

29-річний хокеїст "Ноттінгем Пантерз" на 33-й хвилині матчу проти "Шеффілд Стіллерз" зіткнувся із суперником та отримав поріз шиї лезом ковзана.

Джонсона почала заливати кров. Спочатку він спробував самостійно дістатися лавки запасних, але знепритомнів, а лікарям команди довелося реанімувати його просто на льоду.

Матч було перервано, а близько 8 тисяч глядачів, які були присутні на грі, попросили залишити арену.

Джонсона терміново доправили до лікарні, проте врятувати його не вдалося. Менш ніж за добу хокеїст пішов з життя від отриманої травми.

"Із розбитим серцем повідомляємо, що нападник "Ноттінгем Пантерз" Адам Джонсон, на жаль, помер після жахливого нещасного випадку в суботньому матчі між "Шеффілдом" і "Ноттінгемом". Усі, хто пов'язаний з лігою, думають про сім'ю, друзів і товаришів Адама в цей неймовірно сумний і важкий час. Ми також просимо всіх у цей час поважати приватне життя родини Адама", – йдеться в заяві британської хокейної ліги.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні