Помер актор з легендарного серіалу «Друзі»

0
Помер актор з легендарного серіалу «Друзі»
Американо-канадський актор Меттью Перрі, відомий роллю Чендлера Бінга у серіалі «Друзі», пішов з життя у віці 54 років.

Як пишуть видання TMZ і Daily Mail з посиланням на джерела, Перрі був знайдений у джакузі, у своєму будинку в Лос-Анджелесі в суботу 28-го жовтня.

За інформацією видань, актора без ознак життя знайшов його помічник, якого не було поруч близько 2 годин. Саме він викликав 911.

Зазначається, що вранці цього дня у Перрі було 2-годинне заняття піклболом, після чого він повернувся додому, а свого асистента відправив у справах.

Джерела кажуть, що Перрі потонув у власній ванні, але на місці події не було виявлено наркотиків та ознак насильницької смерті. Розслідування причин смерті актора триває.

Рік тому Перрі розказав, як його мало не вбили наркотики та алкоголь. Він провів 2 тижні в комі та 5 місяців у лікарні. Про боротьбу зі своїми залежностями Меттью докладно розповів у мемуарах під назвою «Друзі, коханці та великі жахливі речі».

Перрі витратив близько 9 мільйонів доларів на те, щоб позбутися алко- та наркозалежності.

Актор також казав, що не може передивлятися серіал «Друзі», бо той йому нагадує дуже важкі часи, адже саме під час зйомок він переживав пік своєї наркозалежності.

Перрі ніколи не був одружений і не має дітей. У 2020-му він оголосив про заручини з Моллі Гурвіц. Але незабаром заручини було розірвано.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні