На окупованих територіях спалах коронавіру, від вакцин рф помирають люди

0
На окупованих територіях спалах коронавіру, від вакцин рф помирають люди
Мер Мелітополя Запорізької області Іван Федоров заявив, що на тимчасово окупованих територіях України розпочалася епідемія коронавірусу. Росіяни проводять вакцинацію, проте від неї гинуть люди.

Про це Федоров повідомив в ефірі телемарафону, пише Уніан.

Він зауважив, що загарбники влаштували в медичній сфері на окупованій території "російську рулетку".

"На тимчасово окупованих територіях продовжуються проблеми з медициною. Сьогодні розпочалася епідемія коронавірусу. Але від тієї вакцини, яку ворог вводить нашим мешканцям, вони помирають. Сьогодні можемо констатувати той факт, що за останній тиждень щонайменше 4 людини від вакцинації померли", – додав Федоров.

Мер Мелітополя також розповів про проблему з лікарями. Більшість українських медиків виїхали, тож росіяни завозять своїх. Насамперед, ворог забезпечує персоналом лікарні для військових. Натомість до громадських лікарень деякі категорії лікарів приїжджають з РФ "вахтовим методом",

"З лікарем може пощастити, а може - ні: наших медиків обмаль, а непотріб з ерефії їде вахтовим методом гроші заробити", – додав він у підписі до відео в Телеграм.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні