У селі п'яний депутат на смерть збив чоловіка

0
У селі п'яний депутат на смерть збив чоловіка
У селі Голинь, що на Івано-Франківщині, 37-річний депутат, перебуваючи у нетверезому стані за кермом, спричинив смертельну ДТП.

Про це повідомили у поліції області.

Смертельна автопригода трапилася напередодні, 26 жовтня, в Калуському районі. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група.

"На автодорозі Н-10 "Стрий – Чернівці", водій автомобіля "VOLVO XC – 60" не дотримався безпечного інтервалу та дистанцій між транспортними засобами, відтак лівою передньою частиною автомобіля вчинив наїзд на велосипедиста, який рухався в попутному напрямі. Від отриманих травм 76-річний чоловік, мешканець с. Пійло, помер на місці", - йдеться у повідомленні.

Як з'ясувалося, 37-річний водій, мешканець с. Сівка – Калуська, є депутатом однієї із місцевих рад. За кермом чоловік був нетверезий. В медичному закладі виявили 1,12 проміле алкоголю в крові.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні