У селі 18-річний хлопець впав в колодязь і загинув

0
У селі 18-річний хлопець впав в колодязь і загинув
Нещасний випадок трапився на Тернопільщині 26 жовтня. В криницю впав і втопився 18-річний чоловік. Тіло загиблого знайшли аж під ранок. Рятувальники витягнули чоловіка і передали правоохоронцям.

Про це пише ZAXID.NET.

Трагедія сталася в селі Гермаківка Іване-Пустенської громади Чортківського району. В поліції повідомили ZAXID.NET, що родичі із заявою про зникнення 18-річного чоловіка звернулися ще 24 жовтня. Односельчани намагалися знайти його самотужки. Обшукали всі покинуті хати, але ніде його не знаходили.

26 жовтня жителі села Гермаківка помітили біля закинутого колодязя нежитлової хати чоловічі речі. Коли заглянули в середину криниці, то побачили на дні тіло. На місце трагедії одразу викликали рятувальників та працівників поліції.

«За допомогою рятувального спорядження працівники ДСНС підняли тіло загиблого з криниці, глибиною 4 метри. Чоловіка передали поліцейським», – повідомили в ДСНС Тернопільщини в п’ятницю, 27 жовтня.

Тіло жителя села Гермаківка поліцейські направили на проведення судово-медичної експертизи, щоб встановити точну причину смерті. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ст. 115 КК України (Вбивство з приміткою самогубство). Поліцейські будуть з’ясовувати причини смерті чоловіка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні