На фронті загинули двоє військових з Волинської області

0
На фронті загинули двоє військових з Волинської області
Український захисник став до лав Збройних Сил України на початку березня 2022 року.

Про це повідомив голова Маневицької громади Олександр Гаврилюк.

14 жовтня на Луганщині внаслідок мінно-вибухової травми під час виконання бойового завдання щодо захисту Батьківщини загинув 43-річний старший солдат, уродженець села Кам’януха, Олександр Захарчук.

«Непоправна втрата для мами, дружини, двох дітей – синочка і донечки, родини та усієї громади… Вічна та світла пам’ять Герою!» – написав Олександр Гаврилюк.

Про дату та час зустрічі автомобіля з тілом полеглого бійця на рідній землі, про час проведення церемонії поховання повідомлять згодом.



Жорстока війна обірвала ще одне життя жителя с. Колона Гимзи Юрія Миколайовича, 02.03.1991 р.н.

Про це інформують на сайті Павлівської громади.

32-річний старший сержант загинув 24 жовтня в результаті ворожого обстрілу, виконуючи бойове завдання, захищаючи незалежність України в Куп’янському районі Харківської області.

«Павлівська сільська рада, сільський голова Андрій Сапожник, уся громада в цей гіркий час висловлюють щирі співчуття батькам, брату Ярославу, котрий служить в Збройних Силах України, друзям та усім близьким з приводу непоправної втрати загиблого Героя. Доземний уклін Герою України! Вічна слава і пам’ять!» – йдеться у дописі.

Детальна інформація щодо перевезення та поховання Героя буде надана додатково.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні