Відома українська співачка назвала своїх колег дурепами: що сталося

0
Відома українська співачка назвала своїх колег дурепами: що сталося
Українська співачка Христина Соловій жорстко висловилася на адресу артисток, які не їздять на фронт з концертами. Таких виконавиць вона охрестила «дурепами».

Про це пише УНІАН.

«Ну, ми вже чули всі ці історії. Як завжди, мені випадає шось коментувати про цих людей. Як правило, я цього не роблю. Але, якщо мова йде про цих співачок, яких ми маємо на увазі, я не можу нічого сказати окрім того, що вони просто дури. Я би розвинула цю думку таким чином, що з'явилося дуже багато перевзуванців та пристосуванців, перевзуванок та пристосуванок. І всі вони дуже навчилися існувати в неіснуючій інфраструктурі українського шоубізу і розуміють, як легко можна впливати на аудиторію», - заявила Соловій у Харкові на брифінгу, присвяченому підтримці військових, за участю керівника «Культурного десанту» Олександра Ремеза.

При цьому вона вказала, що ще вчорашні бажані артисти в Росії, вже сьогодні записали ряд пісень українською мовою або переробили тексти українських поетів і "примазалися" до свідомих українців.

«І такі люди, маючи ще один важливий інструмент, маючи популярність, авторитет і соціальний капітал, вони не їдуть на фронт, тому що вони дурні», - підсумувала артистка.

Пізніше на своїй сторінці в Instagram Соловій спробувала уточнити свою позицію.

«Моя позиція полягає не в поділі, а в тому, що призначення артистів під час війни – надавати підтримку і надихати військових, це дає їм відчуття важливості і потрібності, зміцнює силу духу і, як результат, - краще виконують свої бойові завдання. Замість цього, пристосуванці та перевзуванці замість того, щоб відвідати з концертами наших захисників, зайняті захопленням своїх "позицій" в новій реальності, відтепер, більш свідомого українського суспільства», - написала співачка
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні