Коли в Україні вдарять перші морози

0
Коли в Україні вдарять перші морози
Прийдешня зима в Україні цього року, як і минула, буде м'якою і теплою. Перші серйозні морози до -15 градусів вдарять в середині грудня, а значних опадів очікувати не варто.

Про це розповіла метеорологиня, завідувачка відділу кліматичних досліджень та довгострокових прогнозів погоди Українського гідрометеорологічного інституту Вазіра Мартазінова, пише Обозреватель.

За її словами, грудень буде переважно теплим - Мартазінова прогнозує лише один морозний період в середині місяця, кілька морозних днів очікується і в січні – стовпчики термометрів впадуть до -10 градусів. Всі холодні періоди не будуть тривалими, тож не варто боятися затяжних морозів.

«Практично обійдеться без особливих морозів – 0…+5 градусів у денний час», – зазначила вона, додавши, що усі похолодання будуть нестійкими.

Щодо опадів, то взимку 2023-2024 року очікується переважно мокрий сніг чи сніг з дощем, а Новий рік в Україні також буде "плюсовим" і безсніжним.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні