Чоловік сховав під ковдрою 21-річного сина, щоб перевезти його за кордон

0
Чоловік сховав під ковдрою 21-річного сина, щоб перевезти його за кордон
Уночі 25 жовтня прикордонники у пункті пропуску “Рава-Руська” виявили 21-річного чоловіка, який намагався незаконно потрапити до Польщі.

Про це повідомляють на сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України — Західний кордон.

Юнак намагався уникнути проходження прикордонного контролю, адже не мав законних підстав для виїзду за межі України. Для цього він сховався у спальному відділенні кабіни вантажного автомобіля, яким керував його батько – 44-річний громадянин України.

Порушника притягнули до адміністративної відповідальності. Також у діях чоловіка вбачаються ознаки злочину, передбаченого ст. 336 ККУ “Ухилення від призову на військову службу під час мобілізації, на особливий період, на військову службу за призовом осіб із числа резервістів в особливий період”.

Окрім того, у діях його батька, водія вантажівки, є ознаки злочину, передбаченого ст. 332 ККУ “Незаконне переправлення осіб через державний кордон України”.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні