У західній області голова громадської організації інсценував замах на своє вбивство

0
У західній області голова громадської організації інсценував замах на своє вбивство
В Ужгороді затримали 38-річного голову громадської організації за інсценування замаху на своє життя та незаконному зберіганні цілого складу зброї.

Про це повідомляють у поліції Закарпатської області.

Напередодні, 24 жовтня, в Ужгороді поліція викрила 38-річного голову місцевої громадської організації, який інсценував замах на своє вбивство. Відомо, що того дня чоловік повідомив до поліції про виявлення гранати на днищі свого автомобіля. Поліцейські-вибухотехніки знешкодили її та згодом почали з'ясовувати обставини.

Волонтер сам інсценував замах на своє вбивство
Слідчим вдалося встановити, що 23 жовтня ввечері фігурант заїхав на одну з СТО в Ужгородському районі, де скористався підйомником та самостійно прикріпив гранату до свого авто. І вже наступного дня, приїхавши на заправку, повідомив правоохоронців про нібито замах на його життя.

У будинку та автівці керівника ГО виявили цілий склад зброї
Правоохоронці провели невідкладні обшуки за місцем проживання та в транспортних засобах зловмисника.

У результаті, в одному з авто було виявлено цілий арсенал бойової зброї: автомат Калашникова з глушником, кулемет, понад 200 набоїв різного калібру, гранати, запали до них та магазини до пістолета; в іншому автомобілі – пістолет ПМ та штик-ніж. Крім цього, в будинку підозрюваного поліцейські виявили гвинтівку з підствольним гранатометом, клинок, мачете, приціл до ручного протитанкового гранатомета та глушник.

Усі речові докази слідчі вилучили. Оперативники наразі встановлюють походження цієї зброї, тоді як 38-річного фігуранта затримали.

Йому інкримінують ч. 1 ст. 263 та ст. 383 Кримінального кодексу України, тобто незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами та завідомо неправдиве повідомлення про вчинення кримінального правопорушення. У скоєному зловмисник зізнався. Йому загрожує до 7 років позбавлення волі.





















Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні