Дві ознаки того, що звільнення Криму вже близько

0
Дві ознаки того, що звільнення Криму вже близько
Президент Володимир Зеленський на черговому саміті Кримської платформи, що проходить у Чехії, заявив про історичне досягнення України у ракурсі наближення визволення Криму. Серед ознак деокупації півострова – це примушення росіян виводити їхні кораблі з севастопольських бухт, де вони стали чудовими мішенями для Сил оборони України.

Про це розповів ветеран зовнішньої розвідки, генерал-лейтенант Василь Богдан, пише Телеграф.

«Ще 23 серпня 2021 року на першому саміті Кримської платформи в Києві було позначено мету – створення міжнародного координаційного механізму для повернення питання Криму до порядку денного світової спільноти, захисту прав людини на тимчасово окупованому півострові, сприяння його деокупації», – зазначає генерал.

З того часу, продовжує Василь Богдан, пройшла вже низка засідань Кримської платформи. Тепер ось у Чехії – міжпарламентська.

«З досить потужним зверненням виступив там онлайн президент Зеленський. Він чітко акцентував, що Україна вже має практично повний вогневий контроль над АРК, і завершення цього процесу – питання часу. Також було наголошено, що внаслідок дій ЗСУ та наших спецслужб у Криму практично немає жодної безпечної бази чи логістичного маршруту», – наголошує експерт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні