Відомий український телеведучий довгий час зраджував дружині, - блогер

0
Відомий український телеведучий довгий час зраджував дружині, - блогер
Оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов звернув увагу на афішу майбутньої конференції під назвою Women's Day, де одним з ораторів заявлений шоумен і військовий ЗСУ Даніель Салем.

Про це пише УНІАН.

В афіші йдеться про те, що головна аудиторія цієї конференції - сучасні жінки, які хочуть знайти гармонію в житті і бізнесі, досягти успіху, зарядитися енергією, а також більше заробляти грошей. Не обійшли стороною і сімейні цінності.

Останній пункт і викликав непорозуміння у Беспалова. Він припустив, що якщо говорити про сімейні цінності буде Салем, то що він може розповісти, якщо сам довгий час зраджував своїй дружині.

«Даніель Салем «по-чорному» зраджував своїй дружині. У мене завалений дірект історіями дівчат з різних куточків України. Вони в подробицях розповідали, як до них в досить агресивній і нав'язливій формі залицявся Салем, враховуючи те, що він перебував у шлюбі. Тому дивне позиціонування. Я не розумію на кого розрахована ця солянка (спікери конференції)», - говорить Беспалов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні