Путіну запропонували вдарити по Україні космічною ракетою

0
Путіну запропонували вдарити по Україні космічною ракетою
Україні відомо про «задуми» країни-окупанта Росії завдати удару космічною ракетою, проте мова йде лише про мрії, оскільки Москва не може оволодіти технологіями в космічній сфері. Деградація в державі набирає обертів.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов, пише Главред.

Він прокоментував відомості німецького Bild про те, що в січні минулого року колишній керівник російського Роскосмосу Дмитро Рогозін пропонував Путіну вдарити по великому українському місту космічною ракетою.

«Це відома річ. Це сталося в той період, коли Рогозін, я перепрошую за непарламентське вираження, отримав собі (поранення на фронті, - ред.) в п'яту точку. І ця ситуація нам була давно відома. А ці мрії, що з космосу сюди запускати ракети на наше якесь велике місто - вони нехай спочатку космос опанують», — зазначив Данілов.

Також Олексій Данілов підкреслив, що насправді Росія не здатна працювати над розвитком своєї космічної програми, а «деградаційні процес» на території держави набирають оборони.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні