У Чехії з гелікоптера скинули мільйон доларів: тисячі людей збирали гроші в пакети

0
У Чехії з гелікоптера скинули мільйон доларів: тисячі людей збирали гроші в пакети
У Чехії скинули мільйон доларів на поле із гелікоптера.

Про це пише Brainee, пише ТСН.

Ощасливив людей інфлюєнсер та ведучий Каміл Бартошек, більш відомий як Kazma.

Спершу передбачалося, що шалену суму отримає одна людина. Kazma влаштував конкурс, де поставив задачу розшифрувати код у його авторському фільмі Onemanshow: The Movie. Втім, ніхто не зміг здогадатися, що саме було зашифровано у стрічці, тож він вигадав альтернативний план.

"Вони були поруч із тобою із самого початку. Чесно кажучи, я не знаю, що буде з цією купою грошей. Тепер ми всі разом можемо закінчити історію цього фільму. Дайте нам знати, що, на вашу думку, мені потрібно з ними робити. Дайте нам декілька днів, і ми придумаємо план Б", - написав він тоді в Instagram.

Пізніше Бартошек оголосив, що вирішив роздати мільйон доларів однодоларовими купюрами людям, які зареєструвалися на його сайті. Він надіслав їм електронного листа о шостій ранку в неділю із закодованою інформацією, де цього дня він скине гроші з гелікоптера.





Той, хто правильно розшифрував локацію і вчасно прибув у поле поблизу міста Лиса-над-Лабем під Прагою, міг ловити їх стільки, скільки вдасться.





На відео, яке з'явилося в Мережі, видно, як люди бігають полем із пакетами, намагаючись зібрати якомога більше однодоларових купюр. За словами Бартошека, на "збір банкнот" прийшло близько чотирьох тисяч людей.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні