Стало відомо, у якому напрямку росіяни перекидають своє важке озброєння

0
Стало відомо, у якому напрямку росіяни перекидають своє важке озброєння
Окупаційна армія Росії розгорнула на узбережжі Азовського моря величезну кількість тренувальних баз. Окупанти також використовують Мелітопольський аеродром, як склад для перевалки боєприпасів, особового складу, важкого озброєння та розташування гвинтокрилів.

Про це в ефірі телеканалу Еспресо розповів мер Мелітополя Іван Федоров.

«Але загарбники змінюють логістику, перевозячи свої склади з боєприпасами й важке озброєння ближче до Азовського узбережжя. Ворог вважає, що саме там тил глибше, і тому ЗСУ буде складніше досягти», - розповів мер.

За словами міського голови, загарбники розташовують свій особовий склад на базах відпочинку й у таборах, які були побудовані на Азовському узбережжі.

«На території Кирилівки, Приазовського, Приморського, між Бердянськом та Маріуполем розгорнута величезна кількість російських тренувальних баз, де ворог накопичує свої резерви для перекидання на Запорізьку лінію фронту», - резюмував Федоров.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні