Стало відомо, куди росіяни стягують резерви з усієї рф

0
Стало відомо, куди росіяни стягують резерви з усієї рф
Окупанти стягують на Донбас резерви з усієї Російської Федерації, щоб прорвати лінію оборони Збройних сил України. Попри це, загарбники не мають стратегічних успіхів на Східному напрямку.

Про це керівник служби зі зв'язків з громадськістю командування Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо повідомив в ефірі телемарафону, пише УНІАН.

За його словами, продавити лінію оборони ЗСУ ворог намагається за допомогою "мʼясних штурмів".

"Російські підрозділі "Шторм-Z", "Шторм-V", "які складаються з колишніх увʼязнених, офіцерів штрафників та мобілізованих. Вони їх кидають просто в штурми, кидають з технікою", — зазначив пресофіцер.

За його словам, РФ намагається продавити позиції ЗСУ, але українську війська займають активну оборону. Наразі найгарячіші бої на Сході відбуваються на Куп'янському напрямку. Минулої доби ворог 691 раз обстріляв там позиції українських захисників. Головна мета інтервентів – вийти в Куп'янськ, знову його окупувати і "здобути хоч якусь перемогу, якої в них вже давно не було".

"Вони готувалися до цього, ми також готувалися, наші позиції зміцнювалися. Попри таку інтенсивність обстрілів, стратегічного успіху на цьому напрямку противник не отримав", – наголосив Фітьо.

Водночас на Бахмутському напрямку ситуація є досить напруженою, але контрольованою. Там ЗСУ знищили 202 військовослужбовців армії противника, не давши ворогу просунутися вперед.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні