Українцям виплатять 4415 гривень допомоги

0
Українцям виплатять 4415 гривень допомоги
Благодійна організація Дукат / Cash for Refugees пропонує грошову допомогу для українців. Йдеться про одноразову виплату на суму від 4415 гривень.

Про це пише 24 канал.

Українські сім'ї, які проживають у Бучанському районі Київської області, можуть звернутися по грошову допомогу. Наразі оформити заявку можуть вдови та вдівці.

Базова сума допомоги складає 4415 гривень. Втім, якщо прохачі нададуть документальне обгрунтування, то розмір виплати може вирости.

Подати заявку можуть українці, які проживають на територіях об'єднаних громад Ірпеня, Бучі, Гостомеля, Бородянки, Немішаєвого, Дмитрівки та Макарова.

Також прохачі повинні відповідати усім наступним критеріям:
- стали вдовами або вдівцями після 24 лютого 2022 року;
- утримують дітей до 13 років або літніх людей від 65 років;
- зареєстровані або мають статус ВПО у Бучанському районі.

Разом з документами потрібно надати номер карти Приватбанку. Якщо ви користуєтеся послугами іншого банку, потрібно вказати IBAN карти. Жодних інших даних з картки вказувати не потрібно.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні