У ДПСУ назвали область, де найчастіше фіксують російські ДРГ

0
У ДПСУ назвали область, де найчастіше фіксують російські ДРГ
Найбільше російських диверсантів фіксують прикордонники на кордоні України у Сумській області. Рідше – на кордоні Харківської та Чернігівської областей.

Про це заявив речник Державної прикордонної служби України (ДПСУ) Андрій Демченко під час телемарафону, пише Главком.

«Найбільше таких випадків (спроб диверсійно-розвідувальних груп росіян прорвати кордон – «Главком») фіксується на кордоні з Росією – в межах Сумської області, періодично в межах Харківської області, за останній час менше по Чернігівській області. Власне ДРГ – це ті групи, які намагаються викрити місця розташування Сил оборони України, де знаходяться підрозділи і ДПСУ, ЗСУ, Нацгвардії», – розповів Демченко.

Речник ДПСУ зазначив, що ДРГ є загрозою і для місцевих мешканців.

«Адже диверсанти відкривають вогонь по автівках, які рухаються в прикордонні. Вони не розбирають чи це військові, чи цивільні», – пояснив Демченко.

Крім того, за словами Демченка, ситуація по кордону з Білоруссю залишається контрольованою.

«Там не відбувається ні спроб проникнення ДРГ, ні нагнітання ситуації. Бо поряд нашого кордону ми не фіксуємо переміщення ні техніки, ні особового складу будь-яких підрозділів», – додав речник.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні