П'ять знаків Зодіаку з вираженою негативною енергетикою

0
П'ять знаків Зодіаку з вираженою негативною енергетикою
Представляємо їх по ранжиру — від власників менш негативної енергії до носіїв просто згустків негативу.

Про це інформує Ukr.Media.

Діва — 5 місце

Представники цього знаку Зодіаку здаються миролюбними та добродушними, але вони можуть бути критичні до оточуючих та всього навколо. Діви також схильні бачити багато чого в негативному світлі і виявляти недовіру.

Рак — 4 місце

Особи, народжені під цим знаком Зодіаку, схильні до меланхолії та депресії, і можуть поширювати негатив на оточуючих. Раки відчувають, що світ несправедливий, і можуть дорікати рідним у їхньому утиску.

Козеріг — 3 місце

Під цим знаком народжуються холодні, байдужі та вкрай егоїстичні особистості. Козероги прагнуть кар'єрного успіху та збагачення, використовуючи людей навколо себе у своїх інтересах.

Близнята — 2 місце

Представники цього знака Зодіаку можуть бути нетактовними і принизливими у спілкуванні, проявляти зневагу до людей, вважаючи їх нижчими за себе. Така поведінка Близнят викликає негатив та відторгнення, що робить людей уникати контакту з ними.

Скорпіон — 1 місце

Представники цього знака Зодіаку схильні до крайнощів та патологічних ревнощів, вони мстиві і не прощають образ. У спілкуванні Скорпіони можуть бути агресивними та запальними. Деякі представники цього знака енергетичні вампіри, тож краще триматися від них подалі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні