У ботанічному саду невідомі з ножем напали на військового

0
У ботанічному саду невідомі з ножем напали на військового
У центрі Києва невідомі напали з ножем на військовослужбовця, завдавши йому поранень грудної клітки, правоохоронці розшукують зловмисників. Подія сталася 19 жовтня ввечері.

Про це повідомляє прееслужба поліції Києва.

«Вчора, близько 22:00 до чергової частини Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення від лікарів про те, що на вулиці Назарівській знайдений військовослужбовець із ножовим пораненням. Медики негайно госпіталізували потерпілого. На місце події прибула слідчо-оперативна група», – йдеться у повідомленні.

Попередньо встановлено, що військовий проходив територією ботанічного саду, де на нього напали невідомі та завдали три ножові поранення.

До пошуку причетних осіб задіяні співробітники карного розшуку, слідчі та дільничні офіцери поліції.

Правоохоронці проводять комплекс оперативно-розшукових заходів, переглядають записи з вуличних камер відеоспостереження й опитують імовірних свідків.

За ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України розпочате кримінальне провадження. Стаття передбачає до восьми років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні