Від удару струмом загинув 71-річний чоловік, який хотів зробити ідеальне фото

0
Від удару струмом загинув 71-річний чоловік, який хотів зробити ідеальне фото
71-річний англієць Айван Браун, який був відомим власником пабів у Британії, загинув внаслідок удару струмом під час омріяної подорожі у Гімалаї.

Про це пише BBC.

Браун разом з другом планували подорож до Індії рік. До гірської станції Далхаузі чоловіки прибули у дощову погоду, тому видимість була поганою. Проте вже через декілька днів видимість покращилася, тому приятелі вирішили відправитися на оглядовий майданчик, аби у Гімалаях зробити фото на пам’ять. У цьому їм допоміг водій.

Аби знімок був більш атмосферний, чоловік виліз на невисоку стіну та взявся за кабель, аби не впасти, але виявилося, що там була напруга. Браун впав та вдарився головою. Місцевий лікар не зміг врятувати життя англійцю.

«Айван вічно був у пошуках ідеальної фотографії», — сказав друг загиблого Девід Ліндер.

Як виявили судмедексперти, причиною смерті стала серцева аритмія, яку спровокував удар струмом.

Місцева поліція з’ясовує, чому кабель виявився під напругою. Там зазначили, що це не перший нещасний випадок у місцевості.

Дружина Айвана розповіла, що з її чоловіком часто траплялися небезпечні інциденти. Якось він впав у яр, з якого Брауна довелося рятувати. Жінка додала, що принаймні «рада, що він добре проводив час, коли помер».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні