Україна знищила війська рф, які загрожували одній із країн НАТО

0
Україна знищила війська рф, які загрожували одній із країн НАТО
Естонія надає допомогу Україні у війні з Росією, адже ЗСУ знищують ті ворожі війська, які загрожували самій Естонії. Також це допомагає не допустити військовий конфлікт між РФ і членами НАТО в регіоні.

Про це заявив міністр закордонних справ Естонії Маргус Тсахкна на форумі під егідою Атлантичної ради, повідомляє Укрінформ.

«Головна причина такої підтримки, яку поділяють до 90% нашого населення, це розуміння, що українці насправді воюють зараз за нас – і замість нас», – зазначив очільник естонського МЗС.

Він розповів, що коли перебував на посаді міністра оборони у 2016-2017 роках, із російського боку кордону постійно було видно 120 тис. військових. Вони цілодобово перебували в готовності до дій і питання було лише в тому, чи віддасть президент РФ Володимир Путін відповідний наказ. Тсахкна зазначив, що в Естонії знали про це: "Ми були готові й не боялися". Але зараз, констатував міністр, ці війська зникли.

«Їх послали до України, і більшість з них вже просто не існують, вони мертві. Замість нас їх позбулися українці», – зазначив голова МЗС Естонії.

«І це лише маленький приклад, чому ми точно розуміємо: замість того, щоб мати агресію або військовий конфлікт між Росією і членами НАТО в нашому регіоні, найбільш ефективний та навіть, дозвольте сказати жорстоко, найдешевший шлях, щоб позбутися агресивності Росії, полягає у нашій підтримці України. Тому що Україна воює саме з цим», – наголосив Тсахкна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні