Чи можна спати на двох подушках

0
Чи можна спати на двох подушках
Хтось любить спати на двох подушках, бо так комфортно. Але як виявилось, це не зовсім хороша звичка.

Про це пише gazeta.ua.

Прикмети стверджують, що тільки одна подушка має бути, а на двох подушках категорично заборонено спати всім.

Прикмети
Самотня людина, у якої в ліжку лежать дві подушки, не зможе знайти свою другу половинку - у Всесвіт іде сигнал, що ліжко не порожнє і партнер не потрібен;

дитина, яка спить на двох подушках, виросте невпевненою в собі, не зможе робити вибір і висловлювати свою думку, а також метатиметься "між двох вогнів";

літня людина, яка спатиме на двох подушках, розчарується в прожитому житті - друга подушка нагадуватиме їй про самотність.

Щодо сімейних людей, то прикмети застерігають лише тих, хто на певний час залишився сам - мовляв, не можна використовувати подружню подушку, інакше це призведе до зради.

Але інша прикмета говорить протилежне: прибирати подружню подушку з ліжка не можна з цієї ж причини - щоб не було зрад. Якій із цих прикмет вірити і чи можна заміжній жінці спати на двох подушках, чи не можна - тут кожен вирішує сам. Але краще спершу послухати лікарів.

Що кажуть лікарі
Лікарі-неврологи і сомнологи радять дотримуватися логіки: одна людина - одна подушка. Пояснюють, чому не можна спати на високій подушці.

На двох подушках виспатися доволі таки важко - голова людини починає сповзати і провалюватися, що спричиняє напруження м'язів шиї весь час, поки ми спимо. Тому, прокинувшись, людина відчуває втому, біль у шиї та головний біль.

Педіатри й зовсім не радять використовувати подушку для немовлят, а замість неї підкласти під голову дитини пелюшку, складену вчетверо.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні