Перевезення меблів: що варто знати під час транспортування меблів?*

0


Більшість людей стикалися у своєму житті з переїздом. Це може бути квартирний або офісний, і для цього потрібна оренда таксі для вантажу. Слід уважно вивчити пропоновані варіанти та вибрати надійну компанію.

Фірми, до переліку послуг яких входить перевезення меблів, пропонують доступні ціни на таксі в Одесі та гарантують якість, оперативність та відповідальність персоналу. Меблі не завжди вдається перевезти в зібраному вигляді, тому потрібне розбирання та збирання фахівцями.

Замовити вантажне таксі можна на сайті https://taxi838.ua/ua/poltava/ або за телефоном у диспетчера. Це надійна компанія, яка працює в різних містах України. До основних її переваг відносять доступні розцінки, швидку подачу машини, чесність ціноутворення, зручні варіанти для оформлення та оплати замовлень.

Транспортування меблів: особливості робіт



Перевезення громіздких меблів складається з декількох етапів, а саме:

  • розбирання меблів;

  • пакування в коробки;

  • навантаження;

  • транспортування;

  • розвантаження та збирання.



Розбирання

Під час переїзду розбирання є першим етапом виконання робіт. Розбираються великі предмети меблів - габаритні кутові дивани, шафи, столи, ліжка, стелажі, вітрини тощо. Це спрощує та прискорює процес завантаження в машину і подальше транспортування, економлячи місце в кузові.

Пакування

Для пакування необхідно підібрати відповідні пакувальні матеріали. Вони забезпечують збереження та цілісність предметів меблів та декору під час транспортування, особливо поганою дорогою.

Також забезпечується надійний захист від вологи, пилу та забруднень, сонячних променів та ультрафіолету. Як упаковку можуть бути використані такі матеріали:

  • картонні коробки;

  • скотч;

  • обгортковий папір;

  • поліетиленова плівка тощо.


  • Оптимальне рішення - це застосування декількох видів пакувальних матеріалів одночасно. І про це повинні знати професійні вантажники.


Завантаження

Відповідальним етапом є завантаження вантажу в автомобільний фургон. Важливо враховувати правило - компактно та грамотно укладати всі предмети. Спочатку завантажують великі меблі та ставлять їх уздовж стін, а потім заносять малогабаритні речі.

Нестійкі предмети додатково фіксують мотузками та підкладковим матеріалом. Після завантаження в кузові не повинно бути вільного місця, щоб вантаж не переміщався з боку в бік.

Розвантаження та складання

Після транспортування виконується розвантаження в пункті призначення. Усі розвантажувальні роботи роблять вантажники, дотримуючись запобіжних заходів. Від цього залежить збереження речей, тому слід звертатися в перевірену компанію.

Ідеальне рішення - підписання письмового договору, в якому прописані докладні умови, зокрема й страхування вантажу від непередбачених ситуацій. Заключний етап - складання предметів меблів та встановлення по місцях.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні