На заході України зіткнулись два авто, від удару одне з них перекинулось: двоє загиблих

0
На заході України зіткнулись два авто, від удару одне з них перекинулось: двоє загиблих
У Тячівському районі Закарпаття сталася автотроща за участю двох легковиків. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, за даними ДСНС, дві людини загинули та травмовано п'ятеро, в тому числі діти.

Про це повідомляє УНН.

«У селі Нижня Апша Тячівського району зіткнулися два легковика. За оновленою інформацією загинуло дві людини та травмовано п'ятеро, у тому числі 4 дитини: 8, 13,14 та 15 років. 59-річна жінка померла у лікарні», - йдеться у повідомлені ДСНС.

Згідно інформації місцевих ЗМІ, зіткнулися два легковика ВАЗ-21099 та ВАЗ-2107. Від удару «сімку» викинуло на узбіччя та перекинуло догори колесами. Декільком травмованим пасажирам вдалося вибратися з потрощеної кабіни ВАЗ-2107 лише після втручання рятувальників, які застосували спецінструмент. Для того, щоб деблокувати тіло загиблого, рятувальникам довелося гідравлічними ножицями розтинати потрощений салон ВАЗ-21099.

Служби поліції наразі продовжують з’ясовувати причини та обставини аварії.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні