Синоптики попереджають українців про погодний сюрприз

0
Синоптики попереджають українців про погодний сюрприз
Жовтень вже дивував українців різкими змінами погоди, проте на цьому кліматичні сюрпризи не закінчаться цього місяця.

Про це пише Телеграф.

Найближчим часом очікуються такі погодні умови, що в половині областей України буде тепла, майже літня погода, а в інших дуже холодна, мало не зимова.

У середу та четвер, 18-19 жовтня, погода буде приблизно однаковою на всій території України лише з невеликим розкидом температур.

У п’ятницю, 20 жовтня, більшість областей накриє фронт дощів, а у північних регіонах ще й впаде температура до в середньому 4-6 градусів тепла вдень та вночі, у зв’язку з чим там очікується ще й мокрий сніг. У центральних та південних областях буде навпаки дуже тепло, в середньому 10 градусів вночі та до 21 градуса тепла вдень.

У суботу, 21 жовтня, хвиля похолодання та мокрого снігу накриє ще й західні та частково центральні області. У південних областях все ще буде тепло і без істотних опадів. У неділю, 22 жовтня, температура повітря на всій території країни підніметься на кілька градусів, проте загальні тенденції залишаться такими самими.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні