Росіяни намагаються створити в Україні буферну зону: що це означає

0
Росіяни намагаються створити в Україні буферну зону: що це означає
Російські окупанти хочуть створити буферну зону навколо Луганської області. Для цього вони посилили штурм на напрямку Куп’янськ-Лиман.

Про це повідомили в британській розвідці.

Як зазначається, окупанти хочуть створити буферну зону навколо Луганської області, проте для цього їм потрібно спершу оминути ЗСУ та просунутися на схід до річки Оскіл. РФ вже задіяла підрозділи 6-ї та 25-ї загальновійськових армій Росії, а також 1-ї гвардійської танкової армії.

Проте розвідка Британії має сумніви, що окупанти зможуть досягти на цьому напрямку прориву, оскільки українські військові успішні в обороні.

«За останні місяці сухопутні війська РФ нарощували боєздатність на напрямку Куп'янськ-Лиман. Проте українські сили зберігають значну оборонну присутність на цьому напрямку, і дуже малоймовірно, що РФ досягне значного оперативного прориву», - йдеться у звіті розвідки.

Буферна зона — район, який має на меті збереження двох або більше інших районів, на відстані один від одного, з тієї чи іншої причини.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні