На фронті загинули восьмеро військових з однієї області

0
На фронті загинули восьмеро військових з однієї області
На Рівненщині, 17 та 18 жовтня провели в останню дорогу вісьмох захисників - Володимира Доліда, Миколу Калюша, Юрія Висоцького, Юрія Полюховича, Олександра Стукала, Івана Кравчука, Миколу Денищука та Ростислава Гаврилюка.

Про це повідомили у Рівненській ОВА.

Володимир Долід з перших днів війни воїн долучився до лав ЗСУ і мужньо стояв на зихисті України. Служив у 60-му батальйоні «Поліські вовки» 104-ї бригади ТрО. На жаль, 15 жовтня військовий разом з рідним братом загинув під час аварії поблизу с. Бережниця Дубровицької громади.

Микола Калюш був призваний на службу в березні 2022 року. Мав звання молодшого сержанта. Боронити Батьківщину пішов із перших днів війни. 12 жовтня 2023 року воїн загинув внаслідок мінометного обстрілу поблизу населеного пункту Малинівка Запорізької області.

Юрій Висоцький до лав Збройних Сил України був мобілізований 10 березня 2022 року. Юрій в ЗСУ виконував функції маскувальника в інженерно-маскувальному відділенні інженерно-маскувального взводу.
Воїн загинув 12 жовтня 2023 року внаслідок мінометного обстрілу на Запорізькому напрямку біля населеного пункту Малинівка.

Юрій Полюхович проходив службу у 82-й десантно-штурмовій бригаді, брав участь у бойових діях на Сході. Помер воїн під час відпустки у лікарні міста Сарни.

Олександр Стукало загинув 12 жовтня 2023 року внаслідок мінометного обстрілу в районі населеного пункту Малинівка Запорізької області.
Поховали воїна в рідному селі на місцевому кладовищі.

Іван Кравчук двічі брав до рук зброю, аби звільнити рідну землю від окупантів: спочатку в 2015 році, а згодом у 2022-му. На жаль, 41-річний старший солдат Іван Кравчук загинув 9 жовтня 2023 року під час бойового завдання з виявлення та знищення сил противника поблизу села Калинове Харківської області.

Микола Денищук після початку повномасштабного вторгнення Микола пішов захищати Батьківщину. Герой загинув 10 жовтня під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Роботине Запорізької області.

Ростислав Гаврилюк служив командиром 3-го єгерського відділення єгерського батальйону. Воїн загинув 14 жовтня внаслідок мінно-вибухової травми, яку отримав, виконуючи бойове завдання в районі населеного пункту Новоєгорівка Сватівського району Луганської області.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні