У лісосмузі солдат застрелив жінку

0
У лісосмузі солдат застрелив жінку
На Дніпропетровщині солдата ЗСУ Юрія Капітанчука засудили до позбавлення волі за вбивство малознайомої жінки, чиє тіло він сховав у лісосмузі.

Про це пише 368.media.

Наприкінці травня 2022 року технік відділення технічного обслуговування автомобільної техніки військової частини у стані алкогольного сп’яніння, під час конфлікту з невідомою жінкою, привіз її на військовому «УАЗ 2206» до лісосмуги.

П’яний чоловік завів останню до вищевказаної лісосмуги, а потім здійснив не менше двох пострілів з АКС-74 в область голови та тулубу жінки. Її особу слідство встановити не змогло.

Після чого, Капітанчук залишив труп на місці злочину та того ж дня, у нічний час, діючи з метою приховування злочину, закопав труп. Наступної ночі солдат за допомогою двох осіб, матеріали відносно котрих виділено в окреме провадження, викопав тіло потерпілої та на «УАЗ 2206» перевіз його в інше місце для поховання.

В судовому засіданні Юрій Капітанчук вину визнав повністю. У вечірній час доби, він знаходячись поблизу супермаркету «АТБ» в смт Покровське, познайомився з раніше невідомою йому жінкою, яка поїхала разом з ним та іншими військовими до тимчасового пункту дислокації військової частини, для вживання алкогольних напоїв. Через деякий час, між ним та невідомою йому жінкою, на ґрунті неприязних відносин, виник конфлікт. Після чого, на автомобілі «УАЗ 2206», в салоні якого знаходився інший військовослужбовець, він привіз невідому жінку до лісосмуги та застрелив.

Чоловіка засудили до 8 років позбавлення волі. Він перебуває під вартою з квітня 2023 року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-14

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні