У селі від тяжкої форми вірусної хвороби померла 10-річна дитина

0
У селі від тяжкої форми вірусної хвороби померла 10-річна дитина
На Буковині від вірусної пневмонії померла 10-річна дівчинка. Мати дівчини швидку допомогу викликала в ніч на понеділок, 16 жовтня, однак медики навіть не встигли довезти її до дитячої лікарні. Судово-медична експертиза встановила, що дитина померла від важкої форми вірусної пневмонії.

Про це пише ZAXID.NET.

Трагедія трапилася в селі Перебиківці Клішковецької громади. Спеціалістка сільської ради Клішківців Наталія Коменда, що дитина тиждень хворіла. «Дівчина кілька днів не відвідувала школу, бо мала температуру і покашлювала. Сусіди бачили, що в цей час, коли дитина не ходила до школи, вона гуляла на подвір’ї, коло хати. Уже в понеділок над ранок повідомили, що вона померла», – додала Наталя.

У громаді Клішківців ZAXID.NET розповіли, що сім’я, в якій виховувалася 10-річна дитина, є багатодітною. У родині загалом є шестеро дітей, однак найстарша дочка вже повнолітня і має свою сім’ю. У поліції Буковини ZAXID.NET зазначили, що сім’я стоїть на обліку в службі у справах дітей та вважається неблагополучною. Після смерті дівчинки інших дітей вилучили з родини і відправляли на обстеження в медзаклад, щоб з’ясувати, чи вони також не хворі. Наразі усіх повернули назад додому, вони здорові.

Водночас у сільській раді додали, що, хоча родина вважається неблагополучною, ніхто з батьків не зловживає алкоголем чи іншими шкідливими звичками: просто сім’я живе в невеличкій старій хаті разом з бабусею і дідусем та є малозабезпеченою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні