Лучан закликали зробити запаси води

2
Лучан закликали зробити запаси води
У Луцьку готуються до непростої зими. У разі відсутності електрики, на комунальних підприємствах запрацюють генератори, у тому числі й на «Луцькводоканалі».

Про це під час оперативної наради повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

З його слів, котельні міста практично всі забезпечені генераторами.

«Маємо бути максимально готові до того, що буде складно, щоб за відсутності електрики мали можливість подавати тепло без світла. Щиро сподіваюсь, що нам їх (генератори – ред.)не доведеться вмикати», - зазначив він.

Також Ігор Поліщук повідомив, що на КП «Луцькводоканал» теж є дизель-генератори, але крім того є й ємності для розвезення води. Тож фахівці мають розробити схему розвезення води. Проте лучан просять зробити запаси води.

«Хочу звернутися з проханням до мешканців громади зробити запас технічної і питної води, бо перехід на альтернативні джерела енергії на підприємстві займе деякий час, тому варто мати запас, щоб не бути без води, поки підприємство буде перемикатися», - зазначив він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-15

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Завести генератора справа декількох хвилин!
Відповісти
Ба більше, автоматика запускає генератори без участі людини!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні