У Литві троє чоловіків і жінка викинули у смітник та обплювали прапор України

0
У Литві троє чоловіків і жінка викинули у смітник та обплювали прапор України
У литовській столиці Вільнюсі четверо осіб, троє з яких перебували у п'яному стані, осквернили український прапор, поклавши його у сміттєвий бак і плюнувши на нього.

Про це пише "Європейська правда" з посиланням LRT.

За даними правоохоронців, четверо осіб увечері в неділю несли український прапор, після чого поклали його в сміттєвий бак дерев'яним держаком догори і, плюнувши на нього, пішли геть.

Як вказує поліція, вона затримала трьох чоловіків і одну жінку, після чого взяла їх під варту. Громадянами якої країни чи країн вони були, не уточнюють.

Правоохоронці розпочали досудове розслідування за фактом осквернення символу іноземної держави, що карається штрафом, або обмеженням волі, або арештом, або позбавленням волі на строк до двох років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні