Як війна в Ізраїлі впливає на Україну

0
Як війна в Ізраїлі впливає на Україну
Допоки в Ізраїлі все більше загострюється ситуація у протистоянні із арабськими терористами, росія намагається використати цей конфлікт на власну користь. Зокрема, щоб і вплинути на перебіг війни в Україні, у тому числі за допомогою психологічного тиску та дезінформації.

Такої думки притримується представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов, повідомляє телеканал Ми Україна.

Як зазначив розвідник, терористичні атаки по Ізраїлю широко використовуються російськими пропагандистами для поширення неправдивих тез, пов'язаних із Заходом.

«У рф використовують терористичні атаки по Ізраїлю, з одного боку, з метою реалізації окремих інформаційно-психологічних операцій проти України на міжнародному рівні, з метою використати події та атаки в Ізраїлі проти України, послабити міжнародну підтримку – це факт», — переконаний Юсов.

Він також додав, що у мережі все частіше з'являються дані про співпрацю російських громадян із представниками ХАМАСу. Зокрема, мова йдеться і про передачу трофейної зброї терористичній організації, що передувала атакам на Ізраїль.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні