У рф визначились, хто може замінити путіна

0
У рф визначились, хто може замінити путіна
У Кремлі мають вибрати між кандидатами, які стануть наступниками президента Росії Володимира Путіна.

Про це пише видання Newsweek, передає ТСН.

Newsweek вказує, з посиланням на неназвані джерела у Білому домі та на розслідування росЗМІ Meduza, що Путін пройшов серйозне лікування від онкологічного захворювання у березні 2022 року. Тому наразі навіть під час закордонних поїздок його заміняє двійник.

Тим часом Кремль готовий використовувати двійника у випадку тимчасового відсторонення президента РФ через хворобу, зазначає видання.

Журналісти видання вказують, що у Киргизстані замість справжнього Путіна був двійник, він же поїде до Китаю. Водночас Сі Цзиньпін знає, що спілкуватиметься саме з двійником: хоче зрозуміти, що він за особистість.



Журналісти Newsweek наголошують, що Путін не вважає Патрушева своїм наступником, хоча він і близким до нього, а тому передавання влади, коли вона відбудеться, не відбудеться мирно.

"Секретар Ради Безпеки РФ Микола Патрушев уже сказав, що Путін марить і дав чітке розпорядження ігнорувати волю президента. Путін, пропонуючи Мішустіна як наступника, ні словом не обмовився про Миколу Патрушева, який на сьогодні ще не перша людина в державі, але вже й не друга. Ситуація розжарюється і може статися, що великий транзит піде зовсім не так, як розраховують основні актори системи", - підсумовує видання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні