Чи будуть відключення світла в Україні: в «Укренерго» озвучили найгірший сценарій

0
Чи будуть відключення світла в Україні: в «Укренерго» озвучили найгірший сценарій
У зв'язку з можливим обстрілом енергетичної інфраструктури України з боку Російської Федерації в "Укренерго" моделюють найгірший сценарій, який може виникнути в холодну пору року.

Про це розповів голова компанії Володимир Кудрицький на Київському міжнародному економічному форумі, пише novosti-n.

Як зазначають журналісти, в "Укренерго" відчувають "стриманий оптимізм" щодо того, чи витримає українська енергосистема холоду.

"Моделювання показує, що ми цей найхолодніший день проходимо, але напевно із застосуванням певних факторів", - сказав Кудрицький.

За словами голови "Укренерго", компенсувати ймовірний дефіцит електроенергії можна буде за рахунок імпорту та включення додаткових блоків на газ.

У сюжеті також йдеться про те, що фахівці "Нафтогазу" здійснили захисні роботи на енергетичній інфраструктурі. Крім того, компанія працює над використанням альтернативних джерел енергії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні