Помер священник луцького жіночого монастиря

1
Помер священник луцького жіночого монастиря
Завершився земний шлях священника Віктора Сватули домового храму Великомучениці Катерини луцького Свято-Василівського жіночого монастиря.

Про це повідомляє Волинська єпархія ПЦУ.

Зазначають, що душпастир помер після складної операції у лікарні на 67-му році життя.

"Народився о. Віктор на Вінниччині 1957 року. В обителі нашого обласного центру служив із 2019-го. У спочилого залишився син, який служить у лавах ЗСУ.

У понеділок тіло спочилого привезуть у монастир, де з 19.00 правитимуть парастас. Чин похорону відбудеться у вівторок вранці після Божественної літургії, яка розпочнеться о 8.00", - йдеться в повідомленні.

Митрополит Луцький і Волинський Михаїл, Управління єпархії висловлюють співчуття матінці Аллі, всій родині священника, ігумені Анастасії Заруденець, іншим насельницям обителі та парафіянам, закликаючи до молитви за упокоєння душі о. Віктора.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Упокой, Господи, душу спочилого раба твого Віктора. Царство небесне і вічна пам'ять!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні