Кухні без ручок: переваги та особливості, консультує GV-Kuhni*

0
-4
Кухні без ручок: переваги та особливості, консультує GV-Kuhni*
Кухні без ручок: переваги та особливості, консультує GV-Kuhni

Сучасні кухні можуть виглядати зовсім по-різному. Це можуть бути класичні моделі з фрезеруванням або ж більш сучасні варіанти, де відсутні ручки на дверцятах. Останній варіант особливо популярний в сучасних інтер’єрах. Лофт, скандинавський мінімалізм, Хай-Тек, модерн ‒ всі ці стилі є ідеальними для того, щоб встановити кухню без ручок. Знайти оптимальний варіант такого кухонного гарнітуру можна на сайті https://gv-kuhni.com.ua/.

Чому варто замовити кухні без ручок



Кухні без ручок не просто так мають попит серед великої кількості сучасних клієнтів. Адже такі меблі відрізняються кількома дуже важливими та приємними перевагами. До них варто віднести:

  1. Комфортність у прибиранні. Класична ситуація, коли ручка заважає нормально протерти фасад кухонного гарнітура. А ось коли цей елемент повністю відсутній, стерти наліт жиру або пилу максимально просто. Це значно зекономить ваш час та потребуватиме незначних зусиль.

  2. Економія простору. Безумовно не можна говори

  3. ти, що ручки на кухонних гарнітурах займають багато місця. Але в малогабаритних приміщеннях навіть кілька відсутніх сантиметрів можуть викликати дискомфорт. Відсутність ручок дозволяє зекономити простір, що допоможе комфортніше пересуватися кухнею.

  4. Красивий зовнішній вигляд. Багатьом людям класичні кухні вже набридли. Вони шукають більш оригінальні варіанти, які допоможуть зробити дизайн кухні унікальним. Саме тому так багато покупців звертають увагу на кухні без ручок.


  5. Варто зазначити, що кухні без ручок часто асоціюються з дуже дорогими системами фурнітури, але насправді вони використовуються не завжди. Наведений асортимент на сайті https://gv-kuhni.com.ua/kitchen-without-handles.php тільки підтверджує це.


кухня без ручок
кухня без ручок


Відсутність ручки можна компенсувати кількома способами:

  1. Вирізати простір на торцях дверцят. Через цей отвір людина зможе їх відкривати.

  2. Мініатюрна фурнітура. Дорожчий варіант, який дозволяє відкривати дверцята одним дотиком.

  3. Інтегровані ручки. Такі елементи не завжди помітні, але вони чудово виконують свою роботу.



Як замовити кухні без ручок в GV-Kuhni



Замовити кухню без ручки на сайті компанії GV-Kuhni (виробник у Львові) дуже просто. Ви можете зв’язатися з консультантом та обговорити з ним всі деталі. Також можна попередньо скористатися онлайн-калькулятором, щоб скласти кухню своєї мрії та дізнатися її вартість одразу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні