Мобілізація в Україні: названо «антирейтинг» областей за кількістю ухилянтів

0
Мобілізація в Україні: названо «антирейтинг» областей за кількістю ухилянтів
Через Волинську область за кордон виїхало найбільше ухилянтів.

Про це повідомляє Vesti.ua.

Від початку повномасштабного вторгнення в Україні розпочато 5114 кримінальних проваджень за фактами незаконного переправлення через державний кордон України чоловіків, які підлягають мобілізації, та інших кримінальних правопорушень, пов’язаних з цими фактами.

3016 кримінальних правопорушень відкрито за статтею 332 КК України (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України). Найбільше у Волинській – 517, Одеській – 449 та Закарпатській – 411 областях.

1628 кримінальних правопорушень відкрито за статтею 358 КК України (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів). Найбільше у Волинській – 517, Одеській – 449 та Закарпатській – 411 областях.

395 кримінальних правопорушень відкрито за статтею 369 КК України (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). Найбільше в Закарпатській – 173, та Львівській – 117 областях.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні