Коли заборонено їсти кисломолочний сир, щоб не нашкодити організму

0
Коли заборонено їсти кисломолочний сир, щоб не нашкодити організму
Кисломолочний сир - це дуже корисний продукт, у якому містяться важливі для організму вітаміни та елементи: В12, В2, А, а також фосфор, кальцій і натрій. Через це фахівці рекомендують їсти його хоча б 2-3 рази на тиждень. Водночас, залежно від того, у який період доби ви вживатимете сир, він може навіть нашкодити.

Про це пишуть Патріоти України.


Коли не можна їсти сир?

Попри усі корисні властивості, даний продукт може погано засвоїтися організмом, якщо його з'їсти не у той час доби. Відтак, фахівці радять вживати кисломолочний сир та інші такого типу продукти до 16:00.

Річ у тім, що до їх складу входить молочний цукор, або лактоза, та молочний білок. Тож, вживаючи такі продукти у другій половині дня, ви ризикуєте отримати набряки та навіть підвищення жирової маси тіла.

Також варто пам'ятати, що не потрібно щоразу їсти кисломолочний сир з одним і тим же поєднанням. Це, якмінімум, може набриднути.

Для того, щоб уникнути цього, сир можна доповнити різними ягодами та фруктами. До прикладу, полуницею, яка містить вітамін С, чорницю, яка є джерелом магнію та фосфору тощо. Замість цукру у ролі підсолоджувача можна додати зовсім трохи меду. Яскравого смаку продукту надасть і кориця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні